Binnenweg 25, Heemstede
info@bistrodeux.nl

Ontdek het verhaal achter Bistro Deux

Op de hoek Binnenweg/Iepenlaan in Heemstede bevindt zich al meer dan 35 jaar Bistro Deux

Bij Deux kunt u heerlijk eten in een gezellige en informele sfeer. Gezellig met vrienden of met de hele familie, het kan allemaal.

Diner

Naast de elk seizoen wisselende á la carte gerechten bieden wij regelmatig een gerecht buiten de kaart. Een scherpe prijs-kwaliteit verhouding staat hoog in het vaandel. 

Bistro Deux diner

Borrel

Er kan ook geborreld worden aan de bar of rustig aan tafel met een klein of groot gezelschap. Bij goed weer kan dit natuurlijk ook op ons gezellige terras.

Heeft u iets te vieren?

Graag verzorgt Bistro Deux uw feestelijke gelegenheid. Wij bieden speciale menu’s voor groepen en diverse mogelijkheden voor recepties, jubilea en bijeenkomsten.

Cadeau idee?

Wilt u iemand blij maken, is er iets te vieren of wilt u gewoon iemand verrassen? 
De Bistro Deux dinerbon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.

Marco en Tanja Rupert

Een kijkje in de keuken

Broer Marco en zus Tanja Rupert staan aan het roer nadat zij het restaurant in de loop der tijd hebben overgenomen van hun moeder.

Tanja startte zo’n twintig jaar geleden in het restaurant en Marco vertoont al meer dan dertig jaar zijn kunsten in de keuken.

In 2013 kwam chefkok Raymond Peters het team versterken.
Het duo heeft passie voor koken en maakt van elk gerecht iets bijzonders. De keukenbrigade werkt uitsluitend met verse producten.